Vergoeding voor leerlingenvervoer aanvragen

Komt uw kind in aanmerking voor een vergoeding leerlingenvervoer? Dan moet u dat jaarlijks ruim vóór het begin van het nieuwe schooljaar aanvragen! Voor het schooljaar 2021-2022 kunt u dit alleen digitaal via deze website doen. Dat kunt u vanaf vandaag al doen.

Op de webpagina 'Leerlingenvervoer' vindt u meer informatie en een link om direct een aanvraag in te dienen.

Waarom alleen met DigiD?

Het leerlingenvervoer wordt per 1 mei 2021 veiliger gemaakt door de oude inlogmethode te vervangen door DigiD en eHerkenning. Als inwoner kunt u gebruik maken van de DigiD inlogmethode. Hierbij kunt u naast uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord gebruik maken van een extra controle via SMS, of de DigiD-app. Informatie over hoe DigiD werkt kunt u vinden op www.digid.nl/inlogmethodes/digid-app Wilt u als instelling inloggen? Dan kunt u gebruik maken van de eHerkenning methode. Op www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning vindt u een instructievideo waarin wordt toegelicht hoe eHerkenning werkt.

Aanvraag indienen vóór 1 juni 2021

Wij vragen u de digitale aanvraag uiterlijk vóór 1 juni 2021 te doen. Hierdoor ontvangt u ruim voor het nieuwe schooljaar de beschikking van uw aanvraag. Zo weet u op tijd waar u aan toe bent. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de bijkomende maatregelen kan de afhandeling van uw aanvraag langer duren.