Nieuws RSS icoon

• Lokale belastingen binnenkort in uw (digitale) brievenbus

19 februari 2020

In februari verstuurt SVHW namens deelnemende gemeenten en waterschap Hollandse Delta de jaarlijkse lokale belastingaanslagen via MijnOverheid en per post.

• Hellevoetsluis breidt voorschoolse educatie uit

18 februari 2020

Alle gemeenten in Nederland bieden kinderen met een risico op een ontwikkelingsachterstand voorschoolse educatie (VVE) aan. Landelijk is besloten dat het aantal uren voorschoolse educatie vanaf 1 augustus omhoog gaat. De gemeente Hellevoetsluis vindt het heel belangrijk dat kinderen gelijke kansen krijgen en heeft daarom samen met lokale professionals bedacht hoe de uitbreiding het best vorm kan krijgen. Ook heeft de gemeente besloten het aantal uren al vanaf 1 mei te verhogen. Hiermee wil de gemeente onderwijsachterstanden bij kinderen tegengaan.

• Doe mee aan de Hellevoetse Opschoondag op 14 maart!

18 februari 2020

Zaterdag 14 maart gaan buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers van Stichting Push en de gemeente Hellevoetsluis in het kader van Nederland Schoon aan de slag om buurten en verenigingen in Hellevoetsluis op te fleuren.

• 7,5 miljoen voor een sterkere Zuid-Hollandse Delta

14 februari 2020

Het samenwerkingsverband Zuid-Hollandse Delta en het Rijk sluiten een Regio Deal. Met deze deal investeert het Rijk 7,5 miljoen in het versterken en verbeteren van de kwaliteit van leven, werken en wonen in de regio. In de Zuid-Hollandse Delta werken de gemeenten op de eilanden Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Voorne-Putten samen aan een aantal grote opgaven.

• Hellevoets College vindt ruimte in begroting

14 februari 2020