Werken bij de gemeente Hellevoetsluis

Dat is vóór en mét de samenleving werken aan een fijne stad voor inwoners, ondernemers en toeristen. Dat werk is leuk, dynamisch en iedere dag anders, op welke afdeling je ook werkt.

Ga direct naar de vacatures

 

Onze organisatie

Wij werken aan de toekomst van Hellevoetsluis, die maken we samen; met het gemeentebestuur, met inwoners, bedrijven, verenigingen, met maatschappelijke organisaties. De manier waarop dat gebeurt, verandert steeds. Dat vraagt van ons dat we niet alleen kennis hebben van ons eigen vakgebied. Wij zijn gericht op samenwerken en communicatie. De veranderende samenleving vraagt om flexibiliteit en om nieuwe, innovatieve oplossingen. Zo kunnen wij met lef en ambitie investeren in de gemeente van vandaag en morgen. Daarom zoeken wij collega’s die met beide benen in de samenleving staan. Die initiatief nemen, hun werk efficiënt inrichten, kansen aangrijpen en hun talenten benutten en ontwikkelen. Doordat wij een middelgrote organisatie zijn, heb je bij ons de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en van A tot Z betrokken te zijn bij projecten. En dat zijn er veel! Ons college van B&W heeft een ambitieus collegeprogramma gemaakt, aan die doelen werken wij met elkaar. Klik hier voor het collegeprogramma 'Samen Doen!'

Werken bij de gemeente, wat houdt dat in?

De gemeente heeft heel veel taken. Hieronder kun je dat zien. Klik op de afbeelding om deze groter, als pdf-document te downloaden.

wat doet de gemeente

 

Waar werken wij?

Ons gemeentehuis, met het naastgelegen Prinsehuis, is prachtig gelegen in de historische Vesting van Hellevoetsluis. Aan de haven en op een paar minuten wandelen van het uitgestrekte Haringvliet. Hier werken wij. We zitten natuurlijk niet alleen binnen. We stimuleren elkaar om samen te werken met collega’s van andere gemeenten, met organisaties, met inwoners.
 

Luchtfoto gemeentehuisDe medewerkers

Wij zijn het visitekaartje van de gemeente; wij maken de gemeente zichtbaar in de samenleving. Kom jij dit met ons samen doen?

  • Wij maken met onze leidinggevende afspraken over onze persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Wij zorgen dat wij goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen in ons eigen vakgebied.
  • Wij hebben mogelijkheden om werk en privé op elkaar af te stemmen.
  • Wij maken afspraken over te behalen resultaten en de kwaliteit daarvan.
  • Wij worden gestimuleerd om te bewegen, met een aantrekkelijke fiets- en fitnessregeling.
  • Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden (met onder andere een individueel keuzebudget, ADV en mogelijkheden voor ouderschapsverlof).

 

Ben je enthousiast geworden, maar hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou? Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen.

Je kunt hier direct online sollicteren!